Οι Υπηρεσίες μας

Σύστημα Εφημεριών Φαρμακείου

Σύστημα Εφημεριών Φαρμακείου

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προβάλει τις ενημερωμένες καρτέλες εφημεριών, με τη δυνατότητα από τον φαρμακοποιό να ανεβάζει video & εικόνες της αρεσκείας του, σε πραγματικό χρόνο.

Ψηφιακή Σήμανση Επιχειρήσεων

Ψηφιακή Σήμανση Επιχειρήσεων

Δώστε δύναμη στην επιχείρηση σας με την τεχνολογία Ψηφιακής Σήμανσης που σας παρέχουμε, για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Μαζικές Αποστολές SMS

Μαζικές Αποστολές SMS

Δυσκολεύεστε να προωθήσετε μαζικά μία προσφορά σε υποψήφιους  πελάτες ή στο ήδη υπάρχον πελατολόγιό σας; Με την υπηρεσία SMS Manager σας παρέχουμε λειτουργικό σύστημα διαχείρισης πελατολογίου και εγγυημένη παράδοση μηνυμάτων με το χαμηλότερο κόστος.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Ανάπτυξη Λογισμικού

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη κάθε είδους λογισμικού. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε βάσεις δεδομένων mySQL και κώδικα PHP, εξειδίκευση σε συστήματα WEB και μεγάλη τεχνογνωσία σε iOS Applications.

Διαχείριση Social Media

Διαχείριση Social Media

Τη στιγμή που τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, εμείς αξιοποιούμε την εντυπωσιακή αυτή δύναμη και προωθούμε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας με εγγυημένη επιτυχία στην "ιντερνετική" αγορά.

Διαφήμιση σε Φαρμακεία

Διαφήμιση σε Φαρμακεία

Προβληθείτε στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο οθονών σε φαρμακεία έχοντας εσείς τον πλήρη έλεγχο το πού, πότε και πόσο θα προβληθεί το διαφημιστικό σας μήνυμα, διαμορφώνοντας την καταναλωτική συμπεριφορά.

Smart Tablet

Smart Tablet

Η υπηρεσία Smart Τablet είναι ο πιο εξελιγμένος τρόπος προώθησης μιας διαφημιστικής καμπάνιας B2C, που προσεγγίζει εκ του σύνεγγυς τον υποψήφιο πελάτη, καταχωρεί άμεσα τα στοιχεία του και παρέχει ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης πελατολογίου.

Farmakeia App

Farmakeia App

Η εφαρμογή Farmakeia σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε εκτός από όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία στην κοντινότερη χιλιομετρικά απόσταση από την τοποθεσία σας και Ιατρούς, εφημερεύοντα νοσοκομεία απλά με ένα πάτημα ή μέσω της αναλυτικής αναζήτησης.

AnimAds

AnimAds

Προωθηθείτε άμεσα μέσω της πλατφόρμας της Animapps! Με την εφαρμογή Farmakeia να μετράει περισσότερους από 500.000 χρήστες σε iPhone, iPad και Android προωθήστε στοχευμένα την εφαρμογή, το προϊόν ή ακόμα και τη καινούργια υπηρεσία της εταιρείας σας.

Ενδιαφερεσαι για προηγμενες υπηρεσιες
και λυσεις πληροφορικης;