Οι Συνεργάτες μας & Τομείς Δραστηριότητας

Φαρμακεία

Κλάδος Υγείας
Περισσότερες από 600 οθόνες φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα, ενημερώνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες, για τις εφημερίες των φαρμακείων με πλήρη υπευθυνότητα και αξιοπιστία μέσω του συστηματός μας.

Γυμναστήρια

Άθληση - Ευεξία
Η υπηρεσία μας SmartTV PRO, ψηφιακή σήμανση επιχειρήσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης αλυσίδας γυμναστηρίων και μέσω των οθονών στους χώρους του γυμναστηρίου προβάλλονται οι υπηρεσίες και οι τρέχουσες προσφορές.

Κομμωτήρια

Κλάδος Ομορφιάς
Η Animapps παρέχει σε διακεκριμένα κομμωτήρια ψηφιακή σήμανση σε οθόνες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης προφίλ στα social media ενισχύοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις με αύξηση του δυνητικού πελατολογίου.

Κρεοπωλεία

Λιανεμπόριο
Μεγάλες αλυσίδες κρεοπωλείων της Αθήνας, επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία της εταιρείας μας κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας. Με ειδικά διαμορφωμένα tablets προβάλουν προσφορές και καταχωρούν το πελατολόγιο για μελλοντική προώθηση μηνυμάτων.

Ξενοδοχεία

Τουρισμός
Τα ξενοδοχεία που επιλέγουν την ψηφιακή σήμανση της Animapps στις οθόνες σε χώρους υποδοχής, όπως η ρεσεψιόν, ή ακόμα και στα δωμάτια, αξιοποιούν στο έπακρον και το τελευταίο λεπτό που θα διαμείνει ο πελάτης στους χώρους αυτούς.

Ιατρεία

Κλάδος Υγείας
Αρκετοί ιατροί που συνεργάζονται μαζί μας μέσω της εφαρμογής Farmakeia, επέλεξαν για το χώρο αναμονής των ιατρείων τους την ψηφιακή σήμανση SmartTV PRO και εξασφαλίζουν στους επισκέπτες μία πιο ευχάριστη αναμονή.

Φροντιστήρια

Εκπαίδευση
Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών της ευρύτερης περιοχής επικυρώνουν τα τελευταία χρόνια της συνεργασίας μας, την αποτελεσματικότητα της προβολής υπηρεσιών μέσω ψηφιακής οθόνης σε χώρους αναμονής και στις αίθουσες διδασκαλίας.

Εμπορικά Καταστήματα

Λιανεμπόριο
Συνεργαζόμαστε τόσο με μεγάλα όσο και με μικρά εμπορικά καταστήματα, που πωλούν καταναλωτικά αγαθά, και οι υπηρεσίες μας όπως η SMS-Manager, η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η SmartTV PRO είναι ‘ζωτικής’ σημασίας για την προώθηση των εμπορευμάτων.