Ο πιο εξελιγμένος τρόπος προώθησης!

Η υπηρεσία Smart Τablet προσφέρει

  • Το προϊόν ή η υπηρεσία που προβάλλεται μέσω Smart Tablet κεντρίζει το ενδιαφέρον του καταναλωτή λόγω τεχνολογίας και αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση
  • Ο χρήστης καταχωρεί άμεσα το τηλέφωνο επικοινωνίας του και αυτόματα ενημερώνετε με SMS για την εγγραφή του μαζί με ενημερωτικό περιεχόμενο
  • Με τον κατάλληλο πάντα αντιπρόσωπο, προσεγγίζει εκ του σύνεγγυς τον υποψήφιο πελάτη
  • Εξασφαλίζει στον επιχειρηματία ένα λειτουργικό διαχειριστικό σύστημα του πελατολογίου του
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα προβολής μηνυμάτων ή προσφορών στο κάτω μέρος της οθόνης στην ενότητα των κυλιόμενων μηνυμάτων

Συνδυαστικά με την υπηρεσία Smart Tablet σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποστέλλετε μαζικά sms, με την εξαιρετικά εύχρηστη διαχειριστική πλατφόρμα του SMS-Manager.

- Φανταστείτε την στιγμή που κάποιος υποψήφιος πελάτης εισέλθει στο χώρο που στεγάζεται η επιχείρησή σας, να καταχωρεί οικιοθελώς τα στοιχεία επικοινωνίας του, με την προοπτική ότι θα ενημερώνεται για τις προσφορές σας.

- Έτσι λοιπόν εμείς φροντίσαμε και για την επόμενη κίνησή σας. Αφού το Smart Tablet σας εξασφάλισε ένα νέο καταχωρημένο πελατολόγιο, σας παρέχουμε με το SMS-Manager τη δυνατότητα να αποστέλλετε μαζικά σε όλο αυτό το συγκεντρωμένο πελατολόγιο τις προσφορές σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

- Με ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα ενημερώνετε τους πελάτες σας με δικό σας όνομα αποστολέα –ενισχύοντας το brand name- και με εγγυημένη παράδοση, αυξάνοντας ραγδαία τις πωλήσεις σας με τις δύο αυτές υπηρεσίες!

- Συνοπτικά, με το Smart Tablet έχετε τη δυνατότητα να καταχωρείτε στο πιο λειτουργικό διαχειριστικό σύστημα της αγοράς τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη σας για να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική προώθηση προσφοράς συνδυαστικά με την υπηρεσία SMS-Manager. Παράλληλα τον ενημερώνετε για τις υπηρεσίες σας με τον πιο εκσυγχρονισμένο τρόπο, αφήνοντας τις ξεπερασμένες διαφημιστικές τεχνικές στο παρελθόν!