Λίγα λόγια για εμάς

H Animapps ΑΕ με έδρα τον Κορυδαλλό Αθήνας και ιδρυτή της εταιρείας τον κύριο Τεριτζή Χρήστο, ιδρύθηκε το 2013 με όραμα να προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο σχεδιάζουμε καινοτόμες ιστοσελίδες, καθώς και εύχρηστες native iOS εφαρμογές, σύμφωνα πάντα με το χαρακτήρα και το προφίλ της επιχείρησής σας.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε την ευρεία προβολή & προώθηση διαφημιστικών promo μέσω της πλατφόρμας της Animapps [AnimAds], σε ασυναγώνιστες τιμές.

Σε αυτό το σημείο είναι επιβεβλημένο να αναφέρουμε την συνεργασία μας με περισσότερα από 800 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Η ψηφιακή σήμανση που παρέχουμε μέσω της υπηρεσίας Οθόνης Φαρμακείου SmartTV, καθώς και οι ενημερωμένες καρτέλες εφημεριών στην εκάστοτε περιοχή, διευκολύνει περισσότερους από 500.000 χρήστες της εφαρμογής Farmakeia σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη τεχνογνωσία στους χώρους που δραστηριοποιείται. Μαζί με τους συνεργάτες της, η Animapps μπορεί να σχεδιάσει, παραδώσει και υποστηρίξει όλες εκείνες τις υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η Animapps προσφέρει σύντομους χρόνους υλοποίησης, χαμηλό κόστος ανάπτυξης custom υπηρεσιών/προϊόντων και 24x7 τεχνική υποστήριξη.

Animapps : ‘Anime’ στα λατινικά σημαίνει ψυχή +‘Applications’. Γιατί μοχθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών μας με ψυχή και πάθος για αυτό που κάνουμε.

Στόχοι μας

Στόχος της εταιρείας και κύρια προτεραιότητά μας είναι όλοι οι πελάτες μας ανεξαιρέτως να είναι ικανοποιημένοι στο έπακρον, από τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε. Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και ενεργούμε με ευθύτητα, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη. Ζητάμε βοήθεια, παραδεχόμαστε και αποκαθιστούμε τα τυχόν λάθη μας.

Η εταιρεία Animapps μέσα σε λίγα μόνο χρόνια κατάφερε να αναπτυχθεί σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον με την Word of Mouth Marketing ή αλλιώς μέσω διαπροσωπικής επιρροής. Αυτό επιβεβαιώνει την ακεραιότητα που μας χαρακτηρίζει, καθώς οι ίδιοι μας οι πελάτες μας χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, μας συνέστησαν στον κύκλο τους.

Διατηρώντας τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα, το όραμά μας είναι δημιουργήσουμε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα της πληροφορικής, αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της αγοράς.

Αξίες μας

  • Υπευθυνότητα
  • Ομαδικότητα
  • Συνέπεια
  • Συνεχής Βελτίωση
  • Έμφαση στον πελάτη
  • Άμεση Εξυπηρέτηση