Στοχευμένη Διαφήμιση σε Οθόνη Φαρμακείου

Είστε εταιρεία που προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της σε χώρους φαρμακείων; Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς!

- Παρά το γεγονός ότι μπορεί να συνεργάζεστε με έναν μεγάλο αριθμό φαρμακείων, είναι πολύ πιθανόν να μην έχετε τις επιθυμητές εισπράξεις. Καθώς ο χώρος ενός φαρμακείου είναι περιορισμένος και κατακλύζεται από εκατοντάδες προϊόντα και αναρίθμητες εταιρείες που τα παράγουν, το δικό σας προϊόν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τον πελάτη που θα διαμείνει λίγα μόλις λεπτά στο κατάστημα.

- Φροντίζοντας εμείς για την καλύτερη και κυρίως οικονομικότερη λύση μάρκετινγκ, σας παρέχουμε την υπηρεσία Στοχευμένης Διαφήμισης σε οθόνες φαρμακείων.

- Με πλήρη έλεγχο για το πού, πότε και πόσο θα προβληθεί το διαφημιστικό σας μήνυμα, εμείς σας εξοικονομούμε χιλιάδες ευρώ ετησίως από άσκοπες διαφημιστικές καμπάνιες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την κύρια διαφορά ότι προβάλλουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στοχευμένα στο Target Group που ενδιαφέρεται άμεσα για την αγορά αυτών.


Εκμεταλευτείτε τα πλεονεκτήματα του SmartMedia Agency

Με αυτόν τον τρόπο, αξιοποιείτε τον χρόνο αναμονής τους διαμορφώνοντας την καταναλωτική τους συμπεριφορά.

  • Επιλογή Φαρμακείου Επιλέξτε εσείς σε ποιά οθόνη του φαρμακείου θέλετε να προβάλετε το διαφημιστικό σας μήνυμα.
  • Διαφημιστικές Καμπάνιες Δημιουργήστε όσες διαφημιστικές καμπάνιες θέλετε εύκολα και γρήγορα μέσα από το διαχειριστικό σας.
  • Banner Εφημεριών Προβολή διαφημιστικού banner ακόμα και όταν το φαρμακείο είναι κλειστό στις καρτέλες των εφημεριών.
  • Farmakeia Application Επιλέξτε να διαφημιστείτε στην Νο1 εφαρμογή Υγείας για iPhone & iPad με περισσότερους από 400.000 χρήστες.

Εύχρηστο διαχειριστικό πρόγραμμα

Δημιουργείστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, επιλέξτε που και πότε θα προβληθούν και να δείτε τα στατιστικά τους, σε πραγματικό χρόνο.

  • Δημιουργία Καμπάνιας Ξεκινήστε την διαφημιστικής σας καμπάνια προβάλλοντας video ή εικόνα επιλέγοντας τα φαρμακεία που επιθυμείτε και δείτε την να παίζει στις οθόνες σε πραγματικό χρόνο.
  • Budget Control Ορίστε το συνολικό αριθμό προβολής καθώς και το ημερήσιο όριο της διαφημιστική σας καμπάνιας. Μπορείτε να παγώσετε ή να ξεκινήσετε την διαφημιστική σας καμπάνια όποτε εσείς θέλετε.
  • Στατιστικά Προβολών Μπορείτε να βλέπετε τα στατιστικά προβολών της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας, σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τον αριθμό προβολών της κάθε επιλεγμένης οθόνης.
  • Ξεκάθαρη Χρέωση Επιλέξτε το πακέτο προβολών (impression) που σας ενδιαφέρει χωρίς κάποιον χρονικό περιορισμό κατανάλωσης. Το impression θα αφαιρεθεί ΜΟΝΟ όταν προβληθεί η διαφήμιση στην επιλεγμένη οθόνη.

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα διαθέσιμα πακέτα προβολών για να ξεκινήσετε την διαφημιστική σας καμπάνια.

Πακέτο 1
25
1.250 impressions
0.020€/impression
Πακέτο 2
50
3.000 impressions
0.016€/impression
Πακέτο 3
100
7.000 impressions
0.014€/impression
Πακέτο 4
200
16.000 impressions
0.012€/impression
Πακέτο 5
400
36.000 impressions
0.011€/impression
Πακέτο 6
800
80.000 impressions
0.010€/impression

* Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ
* Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός κατανάλωσης των διαθέσιμων impressions
* Τα διαφημιστικά μηνύματα θα αφορούν μόνο προϊόντα που διατίθονται προς πώληση στο φαρμακείο